Баннер
Повний гід по чоловічим футболкам: як обрати ідеальний фасон і стиль

Повний гід по чоловічим футболкам: як обрати ідеальний фасон і стиль

29.05.2023

футболки

Деякі чоловіки вважають футболки основним елементом одягу. Вони їх вдягають усюди: на роботу, тренування, відпочинок, подорожі. І це не дивно, адже футболка вже давно стала засобом вираження стилю, особистості й креативності. Але як знайти ту саму ідеальну футболку, яка підкреслить ваші найкращі риси? Ми підготували для вас путівник у світ чоловічих футболок, який допоможе вам освоїти модні тенденції й підібрати свою ідеальну футболку на будь-який випадок.

Як вибрати правильний фасон футболки

Хочете мати неперевершений вигляд і бути впевненим у собі? Ваша футболка має ідеально на вас сидіти. Власники атлетичних фігур і кремезних м’язів можуть полегшено видихнути, адже на спортивному торсі будь-яка футболка сидітиме ідеально. А от струнким і пишнотілим хлопцям не варто вибирати облягаючі моделі. Надайте перевагу трохи вільному крою, але дивіться, щоб не було забагато тканини. Орієнтуйтеся по плечовим швам, які мають точно збігатися з плечима.

Зверніть увагу і на вирізи футболок, які також впливають на загальний вигляд лука:

  • Круглий виріз — класичний та універсальним вибір, підходить для більшості форм обличчя, але ідеально пасує власникам тонкої або подовженої шиї.
  • V-подібний виріз — візуально подовжує шию й обличчя, робить образ більш струнким. Найкращий варіант для короткої шиї й круглого обличчя.
  • Виріз «човник» — більш сміливий варіант для тих, хто слідкує за модою. Підходить для чоловіків з чіткими рисами обличчя та чіткою лінією щелепи.

Який матеріал найкраще підходить для футболки

Від правильного вибору тканини напряму залежить ваш особистий комфорт і довговічність футболки. Виробники найчастіше пропонують такі матеріали: 

  • Бавовна — ідеальний варіант для натільного одягу. Натуральна, гіпоалергенна, м’яка, чудово вбирає вологу. Футболки й майки чоловічі з бавовни добре дихають, не електризуються, але під час прання можуть сідати й мнуться. Пiдходить на кожен день і для спекотної погоди.
  • Полiестер — міцний синтетичний матерiал, який чудово тримає форму. Не сiдає, не мнеться, але не завжди приємний до тiла й не дуже добре дихає. В таких футболках зручно займатися спортом.
  • Мікрофібра — сучасний синтетичний матеріал, який має підвищену здатність поглинати вологу й виводити її зовні. Добре тягнеться, чудово облягає тіло, швидко сохне. Пiдходить для облягаючих футболок і рухливого способу життя.

Якого кольору вибрати футболку

Колiр футболки впливає на настрiй і самопочуття її власника, виражає внутрішній стан і часто залежить від особистих вподобань чоловіка. Проте від кольору залежить і сприйняття вас іншими людьми. Тож пропонуємо кілька порад щодо вибору правильного кольору:

  • Чорний і білий — класичні кольори, які мають бути у вашому гардеробі. Вони ідеально пасують до будь-якого одягу й стилю. Чорний краще приховує недоліки фігури й має більш привабливий вигляд. Зате в білій футболці вам буде комфортніше в спеку, ви матимете свіжіший вигляд.
  • Бежевий, коричневий і сірий — базові нейтральні відтінки, які підходять до різних образів. Особливо пасують до мінімалістичного образу в стилі кежуал.
  • Жовтий, червоний, помаранчевий — ідеальні кольори для яскравих і веселих хлопців, які прагнуть бути в центрі уваги. Чудово підходять для занять спортом та подорожей.
  • Синій і зелений — природні спокійні кольори, підходять врівноваженим та розсудливим хлопцям, для яких головне не форма, а зміст.  

 

футболки

Як комбінувати футболку з іншим одягом

Чому у вас обов’язково має бути кілька футболок? Бо їх можна комбінувати з будь-яким одягом. Розгляньмо кілька практичних порад на щодень: 

  • Для повсякденного образу вдягайте футболку з джинсами або шортами, а також з кросівками або мокасинами. Додайте кепку або сонячні окуляри для захисту від сонця.
  • Для спортивного луку під футболку вдягніть спортивні штани або легінси, взуйте кросівки чи кеди. Спортивний годинник або навушники вигідно доповнять ваш образ.
  • Для офіційних зустрічей комбінуйте чорну облягаючу футболку з класичними брюками, доповніть лук черевиками або туфлями. Щоб мати елегантніший вигляд, вдягніть жакет.

 


( 1 Голос )
 
 
Новости...


 

Копия Модный опрос

Лучшие товары для интернет-шопинга это:

 
 

Популярное 2

 

Копия Подписка

Рассылка на E-mail