Баннер
We-Vibe: «розумні» іграшки для дорослих

We-Vibe: «розумні» іграшки для дорослих

30.12.2022

 We-Vibe

Ринок інтимних товарів розвивається разом із світом технологій, і, якщо вам набридло міняти батарейки у вашому улюбленому вібраторі, саме час вибрати сучасний варіант. Одним з провідних брендів, що займаються виробництвом смарт-іграшок для сексу і мастурбації, є We-Vibe. Цей бренд започаткувала канадська компанія Standard Innovation у 2008 році. З тих пір вони фокусуються на створенні інтуїтивно зрозумілих інтимних девайсів для жіночого і чоловічого задоволення.

Вівайб уособлює собою грайливість, задоволення, зміцнення близькості та інтимного зв’язку. Асортимент бренду доволі широкий, але кожний знайде щось ідеальне для себе, відповідно до свого досвіду і побажань.

Однією з базових іграшок є We-Vibe Tango X — потужна віброкуля для клітора, що має 7 режимів вібрації та 8 рівнів інтенсивності. Робоча частина віброкулі виготовлена з якісного ABS-пластику, що робить її сумісною з лубрикантами на будь-якій основі. Це найпотужніша віброкуля на ринку секс-іграшок, що здатна передати вібрації навіть через одяг. Бренд також має свою версію класичного вібратора-кролика під назвою We-Vibe Nova 2 (https://lovespace.ua/uk/products/vibrator-we-vibe-nova-2). Ця модель має незвичайну форму кліторального відростка, який відрізняється своєю гнучкістю. Таким чином ви не втрачаєте контакт вібратора з клітором під час мастурбації, а вигнутий стовбур ефективно стимулює точку G. Як відомо, одночасна вагінально-кліторальна стимуляція є найпопулярнішою серед іграшок для дорослих.

Серед чоловічих секс-іграшок варто відзначити масажер простати We-Vibe Vector. Його гнучка конструкція дозволяє підлаштувати стимулятор під анатомічні особливості користувача, а можливість керування через смартфон робить його надзвичайно зручним у використанні як соло, так і шляхом передачі управління партнерці. Ще одна варта уваги новинка — ерекційне кільце We-Vibe Bond. Віброкільце має додаткову вставку, що дозволяє змінювати внутрішній діаметр іграшки та дає два варіанти носіння: на статевому члені або на мошонці. Девайс можна використовувати як під час сексу для посилення ерекції, так і для прихованого носіння, і керувати режимами вібрації дистанційно з мобільного застосунку.

Неможливо не згадати бестселер Ві-Вайб, а саме парний вібратор We Vibe Chorus. Це найтехнологічніша версія іграшки для потрійної стимляції обох партнерів під час інтимної близькості. Впізнавана форма прищіпки стимулює точку G і клітор партнерши, а також передає потужні вібрації на пеніс партнера під час проникнення. Унікальною фішкою We-Vibe Chorus є пульт керування з технологією Squeeze Remote: чим міцніше ви стискаєте пульт у руці, тим сильніше стають вібрації. Гнучка сполучна частина іграшки дозволяє зафіксувати її у вибраному положенні відповідно до ваших анатомічних особливостей.

Приємним бонусом є те, що абсолютно всі смарт-іграшки бренду є на 100% водонепроникними (рівень захисту від води IPX7), мають магнітну зарядку та вбудований Li-ion акумулятор — нарешті можна забути про необхідність міняти батарейки.

 

 


( 1 Голос )
 
 
Новости...


 

Копия Модный опрос

Лучшие товары для интернет-шопинга это:

 
 

Популярное 2

 

Копия Подписка

Рассылка на E-mail